CERTYFIKAT BEZPIECZEŃSTWA HOTELU / OBIEKTU – COVID 19
Działania w hotelarstwie i gastronomii - po globalnym kryzysie spowodowanym COVID-19
Zapewnienie Gości o BEZPIECZEŃSTWIE HOTELU - zastosowanych zabezpieczeniach przed zagrożeniami mikrobiologicznymi (w tym wirusami) to jedyna słuszna droga w "trudnej początkowej Walce o Klienta"
W świetle wydarzeń z jakimi przychodzi nam się mierzyć niezbędnym kierunkiem jest PODJĘCIE DZIAŁAŃ MAJĄCYCH NA CELU PRZEKONANIE gości o zastosowaniu w naszych obiektach ZASAD / REGUŁ / ŚRODKÓW / METOD dających w zaistniałej sytuacji POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA.
Zapraszamy do poczytania artykułu "Koronawirus zmieni branżę hotelarską" na portalu money.pl
Przez okres 20 lat współpracujemy z jednostkami certyfikacyjnymi w zakresie DBAŁOŚCI O SZEROKO POJĘTY TEMATbezpieczeństwa żywności / opakowań do żywności / bezpieczeństwa pobytu w hotelach w TYM OBSZARZE ZAJMUJEMY SIĘ WDRAŻANIEM WYPRACOWANYCH rekomendowanych PRZEZ WHO STANDARDÓW JAKOŚCI / REALIZACJĄ SZKOLEŃ ORAZ ZAOPATRZENIA W NIEZBĘDNE ŚRODKI.Aby wypełnić w najprostszy i najbardziej skuteczny sposób opracowane i sprawdzone procedury.
Obecnie jesteśmy na etapie opracowywania (metodologii możliwej do zastosowania w Polsce) oraz procedur i dokumentacji przez interdyscyplinarny zespół specjalistów.
Działania te nadzoruje Międzynarodowa Jednostka Certyfikacyjna DNV GL
Jest to jedyna słuszna droga (w aspekcie psychologicznym naszego Gościa i merytorycznym do wypełnieniaprzez Hotel / Obiekt)